Programma tijdens de 10 dagen

Vanuit het coördinerend team hopen we de komende tien dagen regelmatig een livestream te verzorgen vanuit verschillende plekken in nederland.

Alle streams zullen te volgen zijn op de volgende pagina’s:

Livestream Pagina

De Terugkeer Youtube

De Terugkeer Facebook

Mocht een van de pagina’s wellicht problemen ondervinden dan kunt u overschakelen naar één van de andere streams…

Maandag ochtend 10.30u

Voor het eerste ‘ooggetuigen verslag’ van gebed en verootmoediging gaan we naar ELIM, een huis van gebed in Rotterdam. Dit gebedshuis, met een bijzondere geschiedenis, wordt geleid door Robert Berns. Hij zal het gebed leiden en ingaan op het belang van verootmoediging (vanuit Habakuk).

Maandag avond om 20.00u

We schuiven aan bij de wekelijkse gebeds- en aanbiddingsavond bij Peter en Carin van Essen in Apeldoorn. Hun bijzondere bediening strekt zich uit over heel Nederland, maar hun thuisbasis is “His Home Base” in Apeldoorn. Johan den Hartogh, Peter van Essen en Werner de Jonge zullen deze avond de aanbidding leiden.

Dinsdag ochtend om 10.30u

Dinsdag gaan we live vanuit een bijzonder gebedshuis in Den Haag: Justice House of Prayer (JHOP). Midden in het centrum van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof, de Tweede Kamer en andere regeringsgebouwen is dit een centrale plaats van gebed niet alleen voor Den Haag maar ook brede landelijke thema’s zoals de politiek, Israel en abortus.

Dinsdag middag rond 14.00u

Dinsdag middag vindt er een update plaats vanuit de stad, bij het gebouw van de Tweede Kamer. Ook daar zullen we een gebed uitspreken.

Woensdag ochtend 8.00u

Op bezoek bij een bijzonder gebedshuis in Haarlem. De gebeden en de liederen zullen klinken vanuit het kantoorgebouw van een transportbedrijf!

Woensdag avond 19.30u

Ik schuif aan bij een gebedsbijeenkomst van het Huis van Gebed (Streams) in Nijkerk. Dit is een plek met een bijzondere geschiedenis van verootmoediging, berouw en opwekking. In 1749 werden mensen aangeraakt door de Heilige Geest, en vanuit heel Nederland werden mensen naar deze plek getrokken. De opwekking heeft naam gemaakt als de “Nijkerkse beroeringen”.  

 

 

Zaterdag ochtend 11.00u

Live streaming vanuit Pillar of Fire in Den Haag – Bijeenkomst van verootmoediging, gebed en berouw voor Nederland. 

Zaterdag middag 15.00u

De livestream vanuit het Amerikaanse “The Return” in Washington D.C. zal te volgen zijn via deze site 

Zaterdag avond 20.00u

Live streaming vanuit de Betteld in Zelhem

Maandag ochtend 28 september 11.00u

Een eredienst verzorgd door de gemeente Shamar, waarin de Grote Verzoendag centraal zal staan