Overzicht deelnemende gebedsinitiatieven Nederland

Deze gemeenten, gebedshuizen en gebedsinitiatieven faciliteren of organiseren gebed rondom 26 september en de 10 omliggende dagen. 

Voel je vrij om contact met ze op te nemen mocht je ergens willen aansluiten!

 

 

(C)GKv-bezwaard / Verootmoedigings- & Gebedsdag Noorden/Noordse Dorp

bidstond Broek op Langedijk = iedere laatste zaterdag van de maand in gebouw Irene bij de Hervormde kerk in Broek op Langedijk.
Tijd van 10.30 tot 12.30 uur ca.. en van 14.00 tot 16.00 uur ca.
Daar komt br. (C) Kees Cappon voor uit Gouda.

Dan in Noorden/Noordse Dorp in hervormde gemeente aan de Noodsedorpsweg 4 i.p. 4x per jaar een Verootmoediging& Gebedsdag, momenteel een ½ dag met hopende op nieuwe bezoekers, de eerst komende keer is 26 september 2020, gelijk met deze gebedsstonden expres heeft de crew dat zo geregeld. We hopen en bidden voor een opleving en opwekking ook op de Verootmoediging & Gebedsdag door groei van de helaas velen die zijn heen gegaan naar onze Hemelse Vader.

Schagen coby.isp@gmail.com
Ad & Dieuwke Gaakeer

Betrokken bij onderhoud Joodse begraafplaatsen, stichting Boete & Verzoening

Dordrecht a.gaakeer1@kpnplanet.nl
Bedrijfsgebed

Er zijn in Nederland zo’n 200 bedrijven en organisaties op zo’n 300 verschillende locaties waar christenen samen bidden. In eigen tijd, meestal een keer per week in een lunchpauze of nog vóór werktijd. In deze Corona tijd gebeurt dat meestal online via de telefoon of met beeld erbij via Skype, Zoom, Teams ed. Alle groepen worden van deze gebeds- en vastenperiode op de hoogte gesteld. Elke groep bepaalt zelf of en hoe ze hieraan meedoen. Neem eventueel contact met hen op via de lijst op https://www.bedrijfsgebed.nl/about/overzichtslijst/.

Houten bedrijfsgebed@gmail.com
Benny & Olga Elwuar

Als onderdeel van Lighthouse Worship Center Capelle aan de IJssel bidden wij als woonachtigen thuis en elders in Dordt mee.

Dordrecht http://www.facebook.com/lighthouseworshipcenterNL bennyelwuar@hotmail.com
Berea Noord / Het Kruispunt

Op de maandagavonden 21 en 28 september is er in de jeugdruimte van het Kruispunt een gebedsuur met verschillende gemeentes om te bidden voor onze stad, ons land en deze wereld. In de periode van 18-28 september komen wereldwijd christenen bijeen om te bidden voor een terugkeer naar God. Deze tien dagen tussen het Bazuinenfeest en Grote Verzoendag is in de Bijbel een periode van inkeer en verootmoediging.
De twee maandagavonden in deze periode willen we van 19.30-20.30 uur bij elkaar komen om ons te richten naar God. Van harte welkom!

Apeldoorn jedidja_fijnenberg@hotmail.com
Bereid De Weg

Met haar profetische boodschap wil BereidDeWeg het belang benadrukken van verootmoediging in de Bijbelse zevende maand. Zij zet zich ervoor in dat, vanuit die boodschap, de plaatselijke Kerk bijeen komt in gebed&aanbidding en daarmee de weg wordt bereid voor een terugkeer van Gods heilige aanwezigheid in de Kerk.

Delft https://bereiddeweg.nl info@bereiddeweg.nl
Beth Refajah – kerkgenootschap

Op onze agenda en via de facebookpagina zijn de verschillende data te vinden wanneer we samen komen om samen te bidden. https://www.facebook.com/bethrefajah

Hardinxveld-Giessendam http://www.bethrefajah.nl info@bethrefajah.nl
Beth-Shalom Nijverdal

Zaterdagmiddag 26 sept. van 14.30 tot 16.30 hebben wij een gebedsbijeenkomst in de gemeente Beth-shalom in Nijverdal. De bijeenkomst zal in het teken staan van bidden voor ons land, de wereld, voor onze omgeving en er zal ook een tijd zijn voor het bedienen van elkaar om worden van bemoediging en richting te ontvangen. Iedereen is van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.

Nijverdal https://facebook.com/events/s/gebedsmeeting-ism-de-terugkeer/356706832136987/?ti=as marlies_plaggenmars@hotmail.com
Bethel Woerden madams@solcon.nl
Blaas de bazuin

Het belang van een terugkeer naar God is om berouw te tonen en God te vragen om de plagen te stoppen die over de wereld komen, met als laatste voorbeeld het Covid19-virus. Blaas de Bazuin wil in Nederland ‘de Terugkeer’ handen en voeten geven door bijeenkomsten te organiseren.

Amersfoort http://blaasdebazuin.nl/the-return-de-terugkeer/ info@blaasdebazuin.nl
Bride of Yeshua church

Shalom
We doen ook mee die 10 dagen. We zijn tamil sprekende volk.
10 dagen 10.00 uur t/m 12.00pm
26 sep vanaf 3.00pm

Sittard https://www.tamilnetherlandchurch.nl/ brideofyeshuachurch@gmail.com
C3 Rivers Church

Vasten en bidden op diverse plekken

Arnhem https://c3rivers.nl anneborkentc3@gmail.com
Camping De Vechtvallei

Ik vind het heel fijn als we idd weer eens gemeenschappelijk gaan bidden. Het antwoord! Fijn dat jullie dit doen! Absoluut fantastisch! Ik heb een eigen kantine met parkeerplaatsen. Ik ken het programma nog niet, maar we zouden onze bidstonden publiek toegankelijk kunnen maken.

Diffelen info@devechtvallei.nl
Chr. Gemeente Het Keerpunt

Gebedsdag 26 september 2020 om 10.00 uur. IVM Covid 19 TOEGANG ALLEEN na aanmelding via kimmega@dds.nl

Bolsward kimmega@dds.nl
Christen gemeente Huizen

Contact persoon gebedsgroep op de Bres

Soest jannie.vanzeland@hotmail.com
Christengemeente de Weg Heerenveen https://www.christengemeentedeweg.nl/?page_id=17 info@christengemeentedeweg.nl
Christengemeente Emanuël

gebedscoördinatoor

Genk famheuts@hotmail.com
Christengemeente Gods Huis

Tijdens de 10 dagen van bidden, vasten en verootmoediging is er elke dag een korte bidstond van 19:30 – 20 uur in ons gebouw (Stationsplein 20, 2e verdieping, Capelle aan den IJssel; ingang aan de achterzijde).

Capelle aan den IJssel http://GodsHuis.net gemeente@GodsHuis.net
Christengemeente Living Water Fellowship

De Christengemeente Living Water Fellowship komt samen in Assen, in het gebouw aan de W.A. Scholtenstraat 3H. De gemeente staat onder leiding van het voorgangsers-echtpaar Wim en Anneke Breedveld. Sinds 2003 is Jan den Admirant als Bijbelleraar aangesteld en preekt regelmatig op vrijdagavond (sabbat) en houdt doorgaans de Bijbelstudie op dinsdagavond. Op dinsdagavond 22 september vanaf 19.30 komen wij samen in het kader van ‘De Terugkeer’. Op deze avond zal na een korte tijd van aanbidding een toespraak gehouden worden waarin de ‘Tien Ontzagwekkende Dagen’ in profetisch licht gesteld worden. Daarna zal er een ruime tijd van gebed zijn, waarbij het gesproken Woord als basis dient. Maandag 28 september, JOM KIPPUR, Grote Verzoendag, hopen wij een dag van bidden en vasten te houden. Er zullen dan om 11.00 uur en 15.00 uur samenkomsten gehouden worden, zodat, bij ruimere belangstelling, de mensen per samenkomst kunnen ingedeeld worden. Wij willen ons graag aan de regels houden, en willen daarom vragen aan mensen die van buitenaf willen meedoen (hartelijk welkom!!) zich van te voren op te geven, zodat wij niet voor verrassingen komen te staan. Op basis van de opgaven kunnen de tijden van 28 september nader vastgesteld worden. Namens de LWF, Jan den Admirant.

Assen j.den.admirant@ziggo.nl
Christusgemeente The Lighthouse

Christusgemeente The Lighthouse is een gemeente, dat zich laat inspireren door Gods Woord en Zijn Heilige Geest. We willen elkaar in de samenkomsten ontmoeten, God prijzen en Hem groot maken in aanbidding. Daarbij willen we luisteren naar Gods Woord en de profetieën die uitgesproken worden tijdens het gebed. Wij zijn een gemeente waar iedereen welkom is.

Bunschoten-Spakenburg http://www.ctlh.nl info@ctlh.nl
CityLight Alkmaar Alkmaar riaprins@gmail.com
Connect groep in beweging Leerdam m_sihasale@hotmail.com
Connect Groep In Beweging (kerk) leerdam m_sihasale@hotmail.com
Cornerstone Ministries

Cornerstone werkt voor verzoening tussen Joden en Arabieren. Wij geloven dat Nederland heeft echt gebed nodig is. Iedereen is van harte welkom. (Stuur alleen een kort berichtje via WhatsApp of e-mail)

Soest http://www.cornerstone-ministries.info cornerstone.soest@outlook.com
Crossroads gemeente Leiden

10 dagen lang is er dagelijks de mogelijkheid om samen te komen voor gebed in Leiden. De tijden en hoe je hiervoor aan te melden staan op de website bij de agenda en “nieuws”.

Leiden http://crossroadsleiden.nl/welkom/nieuws?news_id=907654 Jeltjeloot@gmail.com
De Bloeiplaats

Wij gaan nog even kijken in welke vorm wij het gieten

Groningen info@debloeiplaats.nl
De blokhut

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 september willen we met wie wil komen van 9.00u tot 11 .00u en van 19.00u tot 21.30u bijeenkomen in een volkstuin, buiten, om God te zoeken. We zullen bidden, voorbede doen, zingen..
Neem zelf iets mee om op te zitten, drinken en een lampje voor ’s avonds.

Sanne@skoons.nl
Ilse@ondergetekende.nl

Barendrecht ilse@ondergetekende.nl
De Boomkwekerij

Woon je in de omgeving van Kesteren (Betuwe) en vind je het fijn om een van deze 10 dagen samen te bidden? Neem dan contact op, dan kijken we hoe we dat kunnen organiseren.

Kesteren https://www.deboomkwekerijbetuwe.com deboomkwekerijbetuwe@gmail.com
De Heilbode

Wij verkondigen het evangelie om de wereld te bereiken. Want we geloven dat elke zondaar een potientiele heilige is en elke heilige een potentiele leider om zondaars te transformeren in heiligen

Zeewolde https://www.heilbode.nl/ jaapdieleman@gmail.com
De Schuilplaats

Ik ben in onze gemeente de coordinator van evangelisatie activiteiten. Wij willen deze 10 dagen ook gebruiken om de noodzaak van gebed voor onze gemeente, de stad Eindhoven maar ook daarbuiten te promoten.

Eindhoven http://www.schuilplaats.nl rjvliet@gmail.com
De Schuilplaats Ede

Iedere avond gebed

Van vrijdag 18 september t/m zondag 27 september* zal er iedere avond van 20u tot 21u** een tijd van gebed zijn. We nodigen alle bidders uit Ede en omgeving uit om mee te doen. Ook wie één of enkele avonden aanwezig wil zijn of wie niet meedoet met vasten, is van harte welkom.

Thema’s per avond

De thema’s per avond zijn te vinden op de website van De Schuilplaats.

Aanmelden

Vanwege de regels is het gewenst dat u zich aanmeldt. Mail naar voorbede@schuilplaats.net om aan te geven welke avonden u aanwezig bent.

* M.u.v. za. 26 sept. Dan sluiten we aan bij landelijke initiatieven en zal er geen gebed zijn in De Schuilplaats. 

** Start- en slot-avond van 20-21.30u. 

Ede https://www.schuilplaats.net/go/activiteiten/10-dagen-bidden/ voorbede@schuilplaats.net
Doorbraak Drachten http://www.geopendedeur.nl geopendedeur@gmail.com
Elim Huis van Gebed

Op elke maandagmorgen beginnen we de week in Elim Huis van Gebed met een tijd van verootmoediging en gebed, daarmee ook op maandag 21 september vanaf 10.15 uur. Maandag 28 september is het “grote verzoendag” dan verzorgen we meerdere gebedsmomenten tussen zondag- en maandagavond. Daarmee sluiten we deze periode (zie Leviticus 23) van 10 dagen van verootmoediging af. Zie voor het programma op de website www.elimhuisvangebed.nl . Met de dag van de bazuinen – Jom Teroea begint deze periode van verootmoediging, zowel op zaterdagmiddag 19 september als op zondag 20 september vanaf 14.00 uur staan we daarbij stil. Meldt het ons even wanneer u deel wilt nemen in verband met de maatregelen rond het COVID-virus.

Rotterdam http://www.elimhuisvangebed.nl rmmberns@xs4all.nl
Evangelie Gemeente Diemen

op 26 september hebben wij een gebedsochtend tussen 10-12 uur in onze kerk

Diemen esther@veg-diemen.nl
Evangeliegemeente Oase

In het gebouw van de Evangeliegemeente Oase, Oude Kerkweg 88 in Doornspijk (bij Nunspeet en Elburg) is elke derde zaterdagmiddag van 14.30 – 16.00 uur een bidstond voor het herstel van Israël. Deze maand is dat 19 september a.s., en valt dus precies samen met het begin van de Tien Ontzagwekkende Dagen en de tien dagen van gebed en verootmoediging, van 18-28 sept.

Daarom hopen wij vanaf 14.30 op bovengenoemde locatie twee open gebedssamenkomsten te houden. De eerste staat onder leiding van ds. Wim ten Voorde en duurt tot ca. 16.00 uur. Van 16.45 tot 18.30 uur houden wij een tweede samenkomst o.l.v. ds. Jan den Admirant, in samenwerking met andere betrokkenen.

I.v.m. met de coronamaatregelen vragen wij u, zich van te voren per email of telefonisch aan te melden. U kunt mailen naar: j.den.admirant@ziggo.nl / tel. 06-40872316. Spreek bij geen gehoor uw naam en tel.nr. in zodat wij u zo nodig kunnen indelen bij de eerste en/of tweede samenkomst.

Namens de Evangeliegemeente Oase: G.K. Verbaan (tel. 0525-651088) voorganger, J. den Admirant, coördinator.

Doornspijk http://www.eg-doornspijk.nl j.den.admirant@ziggo.nl
Evangelisch gemeente Zutphen

Tien gebedsdagen van 19 t/m 28 september!

Zutphen vermue27@gmail.com
Evangelische gemeente Coevorden Emmen http://defontein.net/ johan.kuijpers@home.nl
Evangelische Gemeente Enschede

Van 18 t/m 28 september zijn onze kerkdeuren iedere ochtend en avond geopend voor gebed en ontmoeting. Op zaterdagavond 26 september organiseren we een worship & prayer night. Er is ruimte voor vrije aanbidding en gebed.

Enschede http://www.eg-enschede.nl gijs.pols@eg-enschede.nl
Evangelische Gemeente Leusden

Wij zijn charismatisch getinte evangelische gemeente

Leusden http://www.egl-leusden.nl g.vanamerongen@ziggo.nl
Evangelische kerk de Doorbraak Capelle aan den IJssel http://www.dedoorbraak.org gl_andriessen@ziggo.nl
Evangelische Kerk Kortessem Kortessem 1joswa@gmail.com
Fathers House Hoorn

Elke woensdagavond wordt er gebeden voor o.a. een doorbraak in dit land en tijdens de samenkomst op de donderdagavond wordt er ook aandacht besteed aan deze tien dagen en wordt gebeden.

Zwaag wimendoetie@quicknet.nl
Filadelfia Heerenveen

Tot en met 28 sept elke avond om 19.30 uur bidden met uitzondering van woensdag

Rottum jnkeizer@outlook.com
gebedsgroep Ruchama

katholieke charismatische gebedsgroep

Nijmegen elaldewit@hotmail.com
Gebedsgroep van Crossroads International Church Amsterdam phoebelm@xs4all.nl
Gebedshuis

Iedere dag van 10.00 uur tot 12.00 uur is er tijd voor gebed in mijn huis

Warmond prijnieheijl@gmail.com
Gebedshuis Apeldoorn

Als gebedshuis Apeldoorn komen we deze dagen elke avond bij elkaar van 19.00 tot 20.00 beperkte ruimte ivm corona situatie

Apeldoorn jolanda.kraaijkamp@gmail.com
Gebedshuis Heemskerk

Evangelist

Heemskerk sseinen@ziggo.nl
Gebedshuis Tielstraat 42 Amsterdam mitchell1945@live.com
Gebedshuis Zuilen

Gebedshuis Zuilen bidt voor de wijk Zuilen en de stad Utrecht. Ook is het een plek om je terug te trekken en God te zoeken. In de week voorafgaande aan zaterdag 26 september, is van maandag t/m vrijdag het Gebedshuis open van 19.30-21.00 om de bidden voor de Terugkeer.

Utrecht http://www.gebedshuiszuilen.nl jessevdgiessen@gmail.com
Gebedshuis Zwolle

Wij komen al een langere tijd, bij elkaar met een paar wachters in Zwolle en willen rondom in onze omgeving avonden vrij zetten in deze 10 dagen voor gebed. Bekering, berouw en geloof,moed en ondersteuning van elkaar, voor de eindtijd oogst van God

Zwolle dzandvliet@hotmail.com
geen

Jezus als Heer van de Sabbat.

http://www.martendek.nl sabbatsrust@hotmail.com
Geest & Leven

Vanaf vrijdagavond 25-09 z.o. t/m zaterdagavond 26-09 z.o. vasten wij als gemeente en iedereen die met ons mee wilt doen. Op zaterdag 26 september hebben wij van 11:00 – 13:00 (uitloop afhankelijk van hoe de Heilige Geest ons hierin leidt) een dienst met worship en gebed, verootmoediging voor Nederland. Hiervoor kunt u zich aanmelden t/m donderdag 24-09. Wij willen rekening houden met de RIVM richtlijnen dus registreren is wel gewenst. Tijdens de 10 dagen van ontzag hebben wij op 22 september twee bidstond huisgroepen die zullen bidden (aanmelden gezien de setting helaas niet mogelijk).

Rotterdam srorms@live.nl
Geloof in IJsselstein

Wie mee wil doen kan zich opgeven en komt in een groepsapp, waarin we elke dag het gebedsplan, gebedspunten en ervaringen delen. Op 25/9 komt er een fysieke ontmoeting

IJsselstein http://www.geloofinijsselstein.nl geloofinijsselstein@gmail.com
Gemeente De Bazuin

Er is geen openbare uitnodiging in verband met Corona. Geïnteresseerden in onze activiteiten kunnen contact met mij opnemen, dan kijken wij hoe deelname gerealiseerd kan worden en of het mogelijk is om of fysiek, of via internet deel te nemen,

Hoek van Holland https://gemeentedebazuin.nl/ adriaanblokzijl@hotmail.com
Gemeente Shamar

De gemeente Shamar is in 2013 ontstaan vanuit de Israël-avonden die door Stichting Pillar of Fire georganiseerd werden. “Shamar” is het Hebreeuwse woord voor “bewaren”, “bewaken”, “houden”. De gemeente bestaat uit voornamelijk niet-Joodse, en een aantal Joodse leden. Centraal staat Yeshua/Jezus. Daarbij weten we ons nadrukkelijk verbonden met en staan volledig achter Gods Verbondsvolk Israël, waarbij wij ons door geloof in Yeshua toegevoegd mogen weten. We houden sabbat en de Bijbelse feesten, zoals Pesach, het Wekenfeest en het Loofhuttenfeest.

maandag 21 t/m vrijdag 25 september open voor gebed van 10 uur to 16 uur

Den Haag http://www.gemeenteshamar.nl info@gemeenteshamar.nl
gemeenten in ‘s-Gravenzande

Op maandag 21 en 28 september gebed na aanmelding doorlopend programma van 10 -16 uur en 19-21 uur
Op zaterdag 26 september twee gebedssessies van 10 -12 uur en 14-16 uur

‘S-GRAVENZANDE https://vegdeaar.nl/activiteiten-1 info@vegdeaar.nl
Gods Embassy

We zullen tijd nemen om God te aanbidden, ons te verootmoedigen en te bidden voor diverse onderwerpen.

Amsterdam https://www.embassyamsterdam.nl/ bertinemartens@gmail.com
Gospelradioparousia live Radio

Gebed op radio dagelijks 9 t/m 10 uur elke avond 22 t/m 23 uur

Amsterdam https://www.salto.nl/mokum-radio/ Cecillinda2@Ziggo.nl
Hart van God

Elke zaterdag ‘smorgens sing-in op marktplein in Katwijk en ‘smiddags samenkomst

katwijk http://www.hartvangod.nl info@hartvangod.nl
Heart to heart

‘Heart to heart’ (H2H) is an international ministry that has it’s purpose to introduce everyone to a heart-to-heart relationship with God and fullfill the purposes of His Heart. For everyone to be transformed into the image of Jesus and live in commuion with the Holy Spirit, to live a lifestyle of intimacy with God and use the gifts he has given well. It has a ‘Heart to heart School’, organizes workshops & events in the heart of Amsterdam and all over the world. Last month H2H organized a ‘Miracle Fest’ in Thailand and in a few months they’re planning to organize one in Israel. The H2H workshops are known for activating & transforming people by the love & power of the Holy Spirit.

‘We’re going from heart to heart, city to city, continent to continent, to connect everyone’s heart to God’s Heart.’

Amsterdam http://www.facebook.com/hearttoheartworld marcjoshuamedia@gmail.com
Herman Boon ministries/ Holland gebedshuis

Herman Boon Ministries heeft als doel om mensen te bereiken met de liefde van Jezus en mensen te trainen om een discipel van Hem te worden, zodat zij ook weer anderen kunnen trainen.

Den Helder https://biddenenvasten.nl/home-2/ info@hermanboon.nl
Het Baken Baptistengemeente Steenwijk

Op zaterdag 26 september om 10.00u interkerkelijk gebed en verootmoediging. Voor deelname opgeven bij Foka Prins fokaprins@gmail.com

Steenwijk fokaprins@gmail.com
Het Huis Des Heren Nickerie Suriname santjewoodly@hotmail.com
Het Mosterdzaadje

het brengen van Gods Woord in Buiten-en binnenland,Papua, Myanmar,in verband met Gods grote plan met Israel en de wereld

Nijmegen http://www.hetmosterdzaadje.com haz.knoop@gmail.com
His Home Base

His Home Base is een Huis van Aanbidding aan de bosrand van Apeldoorn. Iedere werkdag wordt er om 9:00 uur aanbeden en gebeden en mensen zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten, ook in de periode tussen 18 en 28 september! Peter en Carin van Essen leiden dit huis samen met een team van zo’n 25 vrijwilligers. Er is ook mogelijkheid om een retraite te houden in een van de twee appartementen en vanuit het huis worden verschillende activiteiten en zendingsreizen gehouden. Sinds corona zich aankondigde is 2 Kronieken 7:14 hun focus. “Als mijn volk zich vernedert en bidt, Mij weer zoekt en breekt met zijn zondige praktijken, dan zal ik vanuit de hemel luisteren, hun zonden vergeven en het land weer gezond maken.”

Apeldoorn stichtingincrease@gmail.com
Huis van familie Alting

Wij zijn Rob en Kirsten Alting en wij willen ons eigen huis openstellen om samen te bidden.

Ter Apel robenkirstenalting@gmail.com
Huis van gebed

Wij willen graag meedoen en stellen ons huis open voor gebed en verootmoediging voor alle tien de avonden, van 20.00-21.30 uur

Woudenberg setteke@gmail.com
Huis van Gebed Elburg

We willen graag deze periode (18 tm 27 sep, omdat de Bijbelse dag op de avond begint) van 19:00-21:00 uur samen voor Gods troon komen. Wees welkom! Smeesteeg 6a Elburg!

Elburg http://www.huisvangebed-elburg.nl timo@huisvangebed-elburg.nl
Huis van Gebed Haarlem

Met het Huis van Gebed verlangen we naar intimiteit met Jezus. We zoeken Hem voor onszelf en anderen door aanbidding, voorbede en ministrygebed.

Haarlem arjo.barth@gmail.com
Huis van Gebed Heerde

Wij doen mee, ook in samenwerking met JmeO wereldwijd, die de hele maand september heeft uitgeroepen tot een maand van gebed: Herinner (Remember) – Kom tot inkeer (Repent) – Kom weer in lijn met God (Re-align) – Zet vrij (Release). Als Huis van Gebed komen we in samenwerking met anderen uit deze omgeving elke avond samen van 19.30 – 20.30 uur.

Heerde http://www.huisvangebedheerde.nl huisvangebed@ywam.nl
Huis van Gebed Streams

Het Huis van Gebed Streams in Nijkerk is een plek van bezinning, aanbidding en voorbede. De Tweede Pastorie (Catharinastraat 3) is de locatie die in 1749 bekend werd door de ‘Nijkerkse Beroeringen’. Een plek waar Gods Geest bijzondere dingen deed. Sinds 2016 is hier het Huis van Gebed gevestigd, waar Gods Geest ons hart wil raken en waar we voorbede doen voor het land. Van 18 tot 28 september sluiten we ons aan bij het initiatief ‘De Terugkeer’ en zullen we op vaste tijden samenkomen in de Tweede Pastorie. Vanwege coronamaatrdegelen zullen we mogelijk (ook) op een grotere locatie samenkomen. Gebedstijden en exacte locatie(s) zijn op onze website te vinden.

Nijkerk https://www.gloryministries.nl/event/de-terugkeer-van-nederland-10-dagen-bidden-en-vasten/ info@gloryministries.nl
huisgemeente

samen God aanbidden en strijden voor ons land

Haren robenina@hotmail.com
Huisgemeente Boom des Levens

Wij zijn een huisgemeente waar onderricht gegeven wordt uit het Woord. Wij bidden voor genezing en bevrijding, maar zetten ons ook in om te bidden voor een gebroken wereld. Zo nu en dan gaan wij op zendingsreis naar Suriname of Indonesië om daar lering te geven en gemeenten op te bouwen.en

Den Haag http://boomdeslevens.nl boomdeslevens@live.nl
huisgemeente Borne

zondags samenkomst, woensdagavond bijbelstudie

Borne joos.ormel@gmail.com
Huisgemeente Emeth

Wij zijn een Messiaans Evangelische huisgemeente. We vieren samen de Bijbelse feesten en stellen ons huis open om deze feesten samen met anderen te vieren. Jezus, Yeshua staat centraal! We doen graag mee met de gebedsactie. Op zaterdag 26 september hebben we een gebedsbijeenkomst bij ons thuis in Den Bosch. Als je wilt komen, graag even vooraf aanmelden via info2@emeth.nl.
We stellen daarnaast materiaal ter beschikking voor het vieren van Grote Verzoendag en Bazuinenfeest met kinderen (te vinden op www.ruthensimcha.nl/creatieve-verwerking). Hiermee kun je samen met de kinderen nadenken over de thema’s van deze Bijbelse feesten, o.a.: je klaarmaken voor de komst van Koning Jezus, verootmoediging, Jezus als onze Hogepriester.

Den Bosch http://www.emeth.nl info2@emeth.nl
Huub Eschbach

Zaterdag 19 september om 8:45 uur houd ik vanwege het Bazuinenfeest een wake, bidstond voor de wederkomst van Christus in de toren van de Grote Kerk te Vlaardingen. Wil je ook komen dan graag bij mij aanmelden.

Vlaardingen huub.eschbach@telfort.nl
Ichthus Evangelische Gemeenschap

We willen bij elkaar komen om te bidden voor ons land, onze regio, de gemeente en andere zaken die de heilige Geest zal aanreiken.

Data: vrijdag 18 t/m zaterdag 26 september elke ochtend van 10:00 tot ca. 12:00 (en de 20ste en 27ste natuurlijk onze reguliere zondagse samenkomsten) en op twee avonden, dinsdag 22 en donderdag 24 september van 19:30 tot ca. 21:00.

Etten-Leur https://www.ichthusgemeente.nl/de-terugkeer/ info.ichthus@gmail.com
Immanuel gemeente Den haag http://immanueldenhaag.nl ijj.schalkwijk@gmail.com
Immanuel gemeente Den haag http://immanueldenhaag.nl ijj.schalkwijk@gmail.com
Immanuel kerk

Er zijn verschillende gebedsruimtes waar we God zoeken door samen te bidden, stilte, Bijbellezen, aanbidding, zingen, creatief bezig zijn, elkaar te ontmoeten rondom het Woord. De kerk zal 26 september geopend zijn van 8.00 -20.00. Je kunt de hele dag binnenlopen om mee te doen, zo lang of kort als je wilt en je kunt zelf de vorm kiezen die bij je past.

Gorinchem hvdberge72@gmail.com
IMPACT Church

Met een aantal mensen uit onze gemeente doen we mee aan deze bidden en vasten periode

Waddinxveen http://www.impactchurch.nl info@impactchurch.nl
Interkerk Stichting

Al zo’n 40 jaar wordt door ons gebeden voor het herstel van de eenheid van de wedergeboren christenen, in het bijzonder in onze woonplaats Hoorn. Jezus’ smeekgebed in Getsemane (Joh. 17) maakt duidelijk dat ons grootste getuigenis over Hem naar de wereld toe de zichtbare eenheid van de christenen als Lichaam van Christus moet zijn. Helaas hebben we daar heel wat aan te herstellen en dat kan alleen als we ons bekeren en terugkeren naar God én in liefde naar elkaar. Het is dus logisch dat we heel enthousiast zijn over de wereldwijde beweging ‘Return / de Terugkeer’ en als u mee wilt bidden bent u van harte welkom, dagelijks van vrijdag 18 september t/m maandag 28 september ’s avonds van 21.00 – 22.00 uur op Het Keer(n)punt, Keern 199 (beneden), 1689 PA Hoorn-Zwaag (schuin tegenover het begin van de Dorpsstraat), tel. 0229-219995.

Hoorn http://www.interkerk.info interkerk@kpnmail.nl
Interkerkelijk gebed Houten

Elke maandag komen wij samen als interkerkelijke gebedsgroep voor Houten, ons land, Israël en de wereld
Op zaterdag 26 september zijn er twee gebedsmomenten in de Sionkerk, Eikenhout 221.
Om 9.00 uur – 10.00 uur en van 19.00 uur – 20.00 uur. Van harte welkom!
Graag van te voren aanmelden bij Gisèle zie e-mail

Houten bgdhartogh@gmail.com
Interkerkelijk initiatief Winterswijk

Op 26 september komen wij bij elkaar om te bidden en vasten van 10 tot 18 uur i.v.m. De Terugkeer in het gebouw van de Christengemeente De Ontmoeting, Jeugdkerkstraat in Winterswijk. Iedereen die mee wil bidden is welkom.

Winterswijk pamgae143@gmail.com
Interkerkelijke inloop winkel “Stichting de Oase Ermelo”

Vanaf zaterdag 19 sept, zon, ma, woe, vrijdag open van 19:30 tot 20:30. dinsdag en donderdag van 10 tot 11 open voor gebed. zaterdag 26 sept om 10 uur en 15 uur gelegenheid om samen te zijn en te bidden.

Ermelo http://www.DeOaseErmelo.nl info@deOaseErmelo.nl
Israel groep

Raphael gebouw De Basis. Er is een rooster gereed, aanmelden kan via de mail!

Goes ambassador.sandy@gmail.com
JHOP

Dag en nacht gebed & aanbidding in de binnenstad van Den Haag

Den Haag http://www.jhop.eu info@jhop.eu
Kehilat Eets Zayith

We zijn een Joods-messiaanse huisgemeente in Dronten. Gedurende de 10 avonden, van 19:30 – 20:30, is er een moment van gebed en verootmoediging. Een kleine groep komt fysiek bij elkaar (maximaal 6 personen). Overige bidders sluiten zoveel mogelijk digitaal aan, via Jitsi of Skype. Mensen die willen meedoen, graag even contact opnemen. Nadere invulling voor 26 september volgt.

Dronten kez@fastmail.nl
Kerk 2-20

Donderdagavond van 19:30 – 20:30 uur en zaterdagmorgen van 10:00 tot 11:30 uur samen bidden in schoolgebouw aan de Grote Trekdreef 4 in Utrecht. Aanmelden bij hansenrita@kpnplanet.nl

Utrecht http://www.samenkerk2-20.nl hansenrita@kpnplanet.nl
Kerk in Westerwatering

Als gemeente doen we mee met deze 10 dagen van vasten en bidden. U bent van harte welkom om aan te sluiten bij één van de activiteiten. I.v.m. de RIVM-richtlijnen vragen we u wel zich even aan te melden.

Zaandam http://www.kerkinwesterwatering.nl/nieuws/ kerkinwesterwatering@gmail.com
Kerken in Zwijndrecht

Zaterdag 26 september 10.00-12.00 uur Interkerkelijke Gebedsbijeenkomst
In De Ark , kapel van de Lindonk ingang t.o. Walburg naast de kringloop

ZWIJNDRECHT http://www.kerkeninzwijndrecht.nl annet.van.willigen@online.nl
Kerken Nootdorp Ypenburg- H. Bartholomeuskerk

Interkerkelijke gebedsdag (eigenlijk avond) in Nootdorp in het kader van de wereldwijde gebedsdag om terugkeer naar God, georganiseerd vanuit PKN wijkgemeente Nootdorp en de RK parochiekern H. Bartholomeus van Christus Koning en andere christenen of gemeentes die in Nootdorp aan (willen) sluiten.

Programma: 19.00-21.00 uur met twee gebedsrondes, kort napraten en pauze met koffie en thee. Zaterdag 26 september.

Nootdorp https://www.parochiechristuskoning.nl/nootdorp/nieuws/26-september-interkerkelijke-gebedsavond tacoboot@hotmail.com
Kies dan het leven

… HET LEVEN EN DEN DOOD HEB IK U VOORGESTELD, DEN ZEGEN EN DEN VLOEK. KIES DAN HET LEVEN, OPDAT GIJ LEEFT, GIJ EN UW ZAAD … DEUTERONOMIUM 30:19B

Hilversum http://www.kiesdanhetleven.nl dorenbos@kiesdanhetleven.nl
Kruispuntgemeente Eindhoven

Wij hebben op zaterdag 26 september een gebedsbijeenkomst in onze kerk aan de Camphuijserstraat 4 van 10.00 tot 12.00 uur.Welkom!

Geldrop http://www.xpunt.info lianne_gast@hotmail.com
Levend Evangelie Gemeente

Wil je mee doen? Elke morgen en avond uur van gebed. Meer informatie binnenkort op de website

Aalsmeerderbrug http://www.leg.nl info@leg.nl
Levend Woord Gemeente

Hierbij willen we een ieder de gelegenheid geven om tijdens deze 10 dagen samen met ons te bidden En om samen de bijbel te openen .

Franeker http://www.Levendwoord.nl vanhintum@home.nl
Levende christengemeente Connect

Op zondag 27 september staat onze samenkomst in het teken van gebed voor de terugkeer naar God. Met aanbidding en gebed roepen we op tot gebed en vasten. Kom naar deze dienst, 10 uur, Hunzehuys, molenstraat 3 te BORGER, ingang aan de achterzijde

Borger martin@nanningaconsultancy.nl
Lighthouse Worship Center

Wij doen mee aan deze 10 dagen van gebed voor ons land! Elke dag zullen er gebedsavonden zijn in huiselijke kring!

Capelle aan den IJssel http://www.facebook.com/LighthouseWorshipCenterNL vincent@sendtothenations.com
Marokkaanse Christen in Nederland

Evangelist, spreker, voorbidster, danser & vlaggen samen met de Marokaanse Christen in NL in Vuur & Vlam voor Koning Jezus

ZOETERMEER ikspreek@outlook.com
Maureen Tjon

Ik organiseer evenementen, in mijn stad Brunssum, evangelisatie dagen, gebedshuis

Brunssum g.maureent@hotmail.com
Messiaanse gemeente Bracha te Apeldoorn

Op Yom Kipoer (28 sep/10 Eloel) hebben we een dag lang een dienst. Dan besteden er we er uitvoerig aandacht aan en op de sabbat van 26 zullen we er naar verwijzen.

Apeldoorn https://www.mg-bracha.nl/ info@mg-bracha.nl
Messiaanse Gemeente Rehoboth te Leeuwarden

we zijn een gemeente die Jesjoea belijden als de Messias, sterk verbonden met Israël, vierend Gods Feesten, zo ook de Grote Verzoendag. In de periode daarvoor, de 10 ontzagwekkende dagen, willen we ons daarop voorbereiden. Met name op sabbat 26 september. De dienst zal in dit teken staan.

Leeuwarden http://www.mg-rehoboth.nl info@mg-rehoboth.nl
Messiaanse gemeente Zeeland

wij zijn een messiaanse gemeente die de shabbath en de feesten houden. iedere shabbat is er een dienst om 13.00 uur. in de 10 ontzagwekkende dagen stellen wij ons als gemeente open op dinsdagavond, donderdagochtend. en zaterdag 26-09-2020 van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur. voor deze dag is inschrijven nodig. zie voor meer info de website.

Middelburg http://www.messiaanszeeland.nl info@messiaanszeeland.nl
Messiaanse Huisgroep Hoogeveen

Wij zijn een leerhuis, dat twee keer per maand samenkomt in Hoogeveen en nu vanwege Covid in Meppel. We komen op zaterdagmiddag 26 september extra samen op een locatie in Meppel. Deze middag zal in het teken staan van gebed en er zal aandacht besteed worden aan Jom Kippoer. Aanmelden via e-mail.

Hoogeveen http://messiaansehuisgroep.nl info@messiaansehuisgroep.nl
Missions House

Iedere woensdagavond komen we samen om te bidden voor onze gemeente en op de bres te gaan voor ons land. Dus willen we ons ook van harte verbinden aan de 10 dagen van gebed en vasten voor ons land.

Roodeschool haroldencrista@gmail.com
Oase

Gebedshuis in Heeg
We bidden elke dag van 9 tot 11.
Maandag ,persoonlijk leven. Gezin. Kerk
Dinsdag, Dorp of stad waar je woont. Ned.
Woensdag, leiders, ministers, koningshuis.
Donderdag, Israël.
Vrijdag, Zieken.

Heeg anke.f@live.nl
Oase iederheeftiets

Oase bemoediging en gebed

Hoogeveen eeniederheeftiets@gmail.com
One New Man Netwerk messiaanse huisgemeenten

Op de dag van de bazuin, 19 september, hebben we een samenkomst met aandacht en introductie van dit initiatief. ’s Middags wordt op verschillende punten in Dordrecht de shofar geblazen. Tussen 19 en 27 september zal er gebed zijn in de thuissituatie/huisgemeenten. Op 27 september zal Grote Verzoendag om 19.00 gestart worden met een samenkomst die vervolgens overgaat in een 24 uur van gebed. We hopen dat er vanuit vele verschillende gemeenten mensen aan zullen sluiten. Deze dag is geen dag van ‘onze gemeente’, maar van het lichaam van Yeshua in Dordrecht en omgeving. Van harte uitgenodigd!

Dordrecht http://www.onenewman.nl netwerkhuisgemeenten@gmail.com
Op de Bres

Al vanaf 1982 is deze stichting actief om te bidden voor Nederland, Israël en de volkeren. Miljoenen gebeden zijn reeds opgezonden naar de hemelse troon. Honderden mensen zorgen er maandelijks voor dat er bijna voortdurend gebeden wordt. De inspiratie en motivatie komt o.a. uit Ezechiël 22:30.

Heerde http://www.opdebres.org opdebres@solcon.nl
Open huizen in Meppel

komt nog

Meppel ria.suurmond@gmail.com
Pillar of fire

De organisatie werd opgericht in 2002, in een natuurlijke reactie op de aanhoudend brede interesse in de Haagse Israël avonden, die op initiatief van Jack van der Tang werden georganiseerd. De drijfveer van al onze activiteiten komt voort uit de visie over het belang van Israël en het verlangen om in woord en daad een zegen te zijn voor haar land en volk. De pijlers van onze organisatie worden gevormd door de speerpunten: Gebed – Hulpverlening – Onderwijs – Radio Israel.nl

Den Haag http://www.pillaroffire.nl info@pillaroffire.nl
PKN gemeente Pesse. Fluitenberg lolkje@gmail.com
Place of worship Amsterdam geanjohnson@icloud.com
Plant Hope Israel

De stichting Plant Hope Israel streeft er naar om positieve zaden van hoop te planten in de harten van mensen in Nederland, Israel en de Naties. Wij willen hoop geven door te laten zien dat de God van Israel echt is en dat zijn zoon Yeshua echt leeft. We willen een brug bouwen tussen Nederland, Israel en de naties, en eenheid in de kerk bevorderen. Ook willen we actief participeren in het herstel van de Joodse en Christelijke geschiedenis, theologie en archeologie. We willen de Bijbelse feesten samen vieren met christenen en joden om eenheid te bevorderen en mensen elkaar actief te leren zegenen. Ook streven we naar meer informatie en educatie over de geestelijke wereld, genezingsgebed en bevrijding en bevorderen we het activeren van het gebruik van de gaven va de Heilige Geest. De stichting word geleid door archeologe Jennifer Guetta en haar man Eliahu. Ze wonen in Israel aan het Meer van Galilea. www.planthopeisrael.com en www.facebook.com/planthopeisrael

Poriah Illit, Israel http://www.planthopeisrael.com info@de-terugkeer.nl
prive huis

we stellen ons huis open voor samen bidden

Tuk(Steenwijk) lcsybrandi@telfort.nl
Quintinha da Lage Pedrogão Grande, kalsbeekk@gmail.com
Rafael amersfoort Amersfoort rommers50@gmail.com
Rafael Nederland

Huis van Gebed van Rafael Nedeerland leidt dit initiatief namens de 36 gemeenten in Nederland

http://www.rafael.nl henk.de.ronde@gmail.com
Redemption church

Gebed voor de overheid

Hulshorst chrisweerd90@gmail.com
Sofa&Zo – huis van gebed Hechtel-Eksel http://www.sofaenzo.be sus@sofaenzo.be
Soul Treasure Ministry Wageningen-Hoog http://danielvasten.nl mvanschaaijk7@gmail.com
St. Bedehuis

Hallo allemaal voor 18 september tot 28 september is er een oproep voor bidden en vasten. Zie www.de-terugkeer.nl
De Eemlandhoeve heeft een zaal beschikbaar gesteld om met elkaar samen te komen. Er zijn vanaf vrijdagavond samenkomsten om 19:30 tot 20:30
En vanaf zaterdagochtend om 6 uur tot 7 uur.
Verder is er tussen deze samenkomsten vrije inloop voor gebed.
Mvg

Rutger

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG rb@solcon.nl
st. Compassie

we bidden elke donderdag ochten van 9.30u tot 10.30u voor st. op de bress

zutphen m.heuver1951@gmail.com
St. Maluku for Israel

De Terugkeer – 10 dagen van bidden en vasten | 18-28 september 2020

Houten http://www.malukuforisrael.com igveenemans@gmail.com
Stadgebed Lelystad

Wij bidden al meerdere jaren elke avond tussen de Dag van de Bazuin en Grote Verzoendag met meerdere kerken , dus willen ons graag aansluiten bij dit initiatief.

Lelystad h.oosterom@gmail.com
Stichting 24-7 Hoogeveen Hoogeveen http://www.24-7hoogeveen.nl info@24-7hoogeveen.nl
Stichting 24-7Gebed

Wij doen mee omdat we graag onszelf en anderen oproepen en toerusten tot volkomen toewijding aan Bruidegom Jezus en terug te keren tot onze eerste liefde voor Hem. Praktisch moedigen we aan om – net als wij – juist deze 10 dagen te besteden om veel aan de voeten van Jezus te zitten zodat we sterk van binnen worden voor de komende tijd (Dan.11:32: de heiligen zullen sterk zijn in hun binnenste).

timo@24-7Gebed.nl
Stichting Ebenezer Operatie Exodus

Het doel van Ebenezer Operatie Exodus is om Joodse mensen aan te moedigen om terug te keren naar Israël en daadwerkelijk te helpen vanuit alle landen van de wereld, daarbij God’s koninkrijks bedoelingen verkondigend.

Gorinchem http://operation-exodus.org/addons/ebenezer-netherlands info@ebenezer.nl
Stichting Heart Cry

Vanaf morgenochtend is er tien dagen lang elke morgen bidstond van 7:00-8:00 via onze Zoom Christian Fellowship account. We bidden met gelovigen uit Zuid-Afrika en België. Bent u alleen in uw dorp, mail of app ons dan voor de inloggegevens. Wij bidden via Zoom

Online http://www.heartcry.nl a.baan@solcon.nl
Stichting Regiogebed.nl

Op zaterdag 26 september doet regiogebed mee om een dag te verootmoedigen te bidden en te vasten. We richten ons op provincie Groningen ook om gebed en evangelisatie te versterken en te stimuleren.

Loppersum https://www.regiogebed.nl/agenda/86602/provinciale-gebedsdag-2020.html info@regiogebed.nl
Stichting Traveling Light

van 18 t/m 28 september a.s. openen wij iedere avond de deuren van Twinkeltje van 19:00-20:00 uur voor gebed.
Korenbloemstraat 20, Papendrecht

Papendrecht http://www.traveling-light.nl marjameijers@solconmail.nl
Stichting Unite in Christ

Wij hebben in onze achterban een groep bidders, die (al langer)dit gebed bidden voor Noord Nederland. Wij hebben onze achterban geïnformeerd over dit initiatief en vragen hieraan mee te doen.

Ureterp https://www.uniteinchrist.nl/ info@uniteinchrist.nl
Succat Yeshua

Wij zijn ontstaan vanuit een wachtersgroep die elke dinsdagavond bij elkaar komt om Gods beloftes voor Israel uit te bidden en te proclameren.Daaruit zijn er ook de samenkomsten op sabbath uit ontstaan en het onderhouden van de Bijbelse feesten. We organiseren ook reizen naar Israel en dan met name naar het hartland. Wij gaan ook deelnemen en kiezen er ook voor om die periode te vasten ,maar willen dat laatste niet verplichten Iedereen die mee wil bidden is van harte welkom.Voor meer informatie verwijzen we naar onze website voor die we zullen gebruiken voor meer info over de tijden

Katwijk aan Zee http://succatyeshua.nl info@succatyeshua.nl
Thomaskapel

Bidden tot 18 uur voor doorbraak van onze geweldige God!

Aagtekerke arnedevisser@hotmail.com
Torah Leerhuis Zaandam

Als Torah Leerhuis willen we 18 t/m 27 september elke avond samenkomen van 20.00 tot 21.00 uur in onze zaal. Wilt u ook meedoen? Neem dan contact op.  

Als Torah Leerhuis organiseren we studieochtenden waarin we gezamenlijk de parasha in samenhang met haftarah en Brit Chadasha (NT) onderzoeken. Tevens hebben we meerdere malen een Kesjer en Moadiem cursus georganiseerd (zie www.kesjerzaandam.nl)

ZAANDAM leerhuiszaandam@gmail.com
Toward Jerusalem Council II

Zie onze website: http://www.tjcii.nl

Eindhoven http://www.tjcii.nl rene.leitner@hetnet.nl
Uitgeverij Fuma

Wij hebben een uitgeverij die zich richt op het uitgeven van boeken om de plaats van Israël vanuit de Bijbel te belichten. Ook hebben wij jarenlang een Israëlgebedskring aan huis gehad. Nu willen wij tussen Rosh HaShana en Yom Kippur ons huis open stellen van 20.00 – 22.00 uur om mee te bidden / proclameren voor Israël en te bidden voor een terugkeer van Nederland naar God.

Gouda deterugkeer@fuma.nl
Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem

In de grote zaal van de Betteld te Zelhem zal op zaterdag 26 augustus een meeting zijn in het kader van The Return. Aanvang is 20.00 uur en dit zal duren tot ongeveer 22.00 uur. Betrokken zijn Peter en Carin van Essen voor de worship. Sprekers zijn o.a: Wim Hoddenbagh, Cees Vork en Hans Maat. De avond is ook te volgen via de video live stream. Ga daarvoor naar de Facebook van de Betteld of naar het Betteld Youtubekanaal.

ZELHEM http://www.betteld.nl gerhard@betteldgroup.com
Vluchtheuvel Pinksterzending

Waarom we Vluchtheuvel heten? Omdat wij een veilig toevluchtsoord willen vormen voor mensen die in de drukte van het leven snakken naar rust. Wij kunnen dat zelf niet geven, maar we willen je graag over iemand vertellen die dat wel kan. Iemand die jou door en door kent, ook al heb je Hem misschien nog niet ontmoet. Iemand die méér van je houdt dan je ooit zou kunnen voorstellen. Iemand die zegt ‘Komt tot mij, allen die vermoeid en belast zijn, en Ik zal je rust geven’. Iemand die Zijn leven voor je heeft gegeven, opdat als je in Hem gelooft je niet verloren gaat, maar eeuwig leven hebt. Jezus Christus, Zoon van God.

Nederland keer terug naar God!
10 dagen van gebed, verootmoediging en vasten voor ons land.

Er is voldoende ruimte om binnen te lopen, mailen wanneer je wil komen of bellen voor meer informatie kan altijd.
Verder willen wij ons graag aan de gestelde COVID-19 regels houden. Registreren je aanwezigheid en NAW gegevens.
Dringend verzoek om bij verkoudheid, hoesten en/of koorts niet te komen! In deze aanmoedigen om thuis mee te bidden.

Gebedsplannen:
https://de-terugkeer.nl/wp-content/uploads/2020/07/10-dagen-gebedsplan.pdf
https://de-terugkeer.nl/wp-content/uploads/2020/07/Gebedsrichtlijn-de-10-geboden-revised.pdf

Zaterdag 19/9 10:00 – 20:00 uur
Zondag 20/9 13:00 – 20:00 uur
Maandag 21/9 10:00 – 19:00 uur
Dinsdag 22/9 10:00 – 13:00 uur
17:00 – 20:00 uur
Woensdag 23/9 10:00 – 14:00 uur
Donderdag 24/9 10:00 – 14:00 uur
Vrijdag 25/9 10:00 – 19:00 uur
Zaterdag 26/9 13:00 – 20:00 uur
Zondag 27/9 13:00 – 20:00 uur
Maandag 28/9 10:00 – 19:00 uur

Zie uit naar je komst! Gods zegen!

Arnhem henna@vluchtheuvel.com
Volle Evangelie Gemeente Schagen

Wij zijn elke dag, behalve maandag en dinsdag, van 19:30 tot ongeveer 21:00 in de Kapel aan de Hoep 6 in Schagen om samen te lofprijzen en te bidden tijdens de 10 dagen bidden en vasten. Op maandag en dinsdag zijn we van 9:30 tot 11:30 in de Kapel, vanwege andere gemeente-activiteiten ’s avonds.

Schagen markus.anzenhofer@gmail.com
Voorgangersoverleg Rotterdam (VOR)

Het Voorgangersoverleg Rotterdam (VOR) sluit zich aan bij dit gebedsinitiatief van De Terugkeer door op zaterdag 26 september 2020 van 9.00 tot 11.00 gelegenheid te geven tot gezamenlijk gebed in gebouw Filadelfia. Een aantal lokale gemeenten organiseert deze bijeenkomst namens het VOR. Aanmelden via het e-mailadres is nodig ivm beperkte ruimte in het gebouw. U ontvangt dan een bevestiging op met uw aanmeldings-email.

Rotterdam prz580@hetnet.nl
Wachtersgroep Zwolle jzandvliet56@outlook.com
Wachtersgroep Urk fdedrinkbeker@kliksafe.nl
Wachtersgroep Dronrijp

Op 18 september a.s. om 19.30 willen we starten met deze 10 dagen van Terugkeer om met elkaar de Sjofars te blazen, Gods aangezicht te zoeken en ons te verootmoedigen. Op 28 september om 19.30 uur sluiten we af. Verdere invulling van deze 10 verootmoedigings dagen willen we in overleg met u op 18 september bespreken. Graag een mailtje of telefoontje als u komt.

Dronrijp f.zondervankaastra@live.nl
Wonderful Free life Ministry

Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier op onze website of stuur een mailtje naar info@wonderfulfreelifeministry.nl
Vol=vol.

Datum: zaterdag 26 september
Start: 12:00 uur (deuren open om 11:30 uur)
Einde: 16:00 uur
Het is ook mogelijk een gedeelte van de middag bij te wonen, bijvoorbeeld van 12:00-14:00 uur of van 14:00-16:00 uur. Indien je voorkeur daarnaar uitgaat, vermeld het a.u.b. even bij de aanmelding

Maasdijk https://www.wonderfulfreelifeministry.nl/agenda.html info@wonderfulfreelifeministry.nl
Zendingsgemeente Volendam

Zie onze website

Volendam http://www.devingervangod.nl zgvolendam@hotmail.com
Zuidpoort Gemeente Vlissingen

We komen elke avond van half 8 tot half 10 bij elkaar in ons gebouw

Oost Souburg pcvandijk@zeelandnet.nl
‘Ebhen ShêtíJáh, gemeente van het Levende Woord

Messiaanse gemeente te ‘s-Heer Arendskerke

Goes http://www.ebhen-shetijah.nl a.duijzer@ebhen-shetijah.nl