Nederland, keer terug naar God!

Open brief - De Terugkeer

Vorig jaar en ook in de afgelopen periode ontvangen voorgangers en gelovigen profetische woorden rondom verootmoediging en de terugkeer naar God.


In september vorig jaar hebben we 10 dagen stilgestaan bij de terugkeer naar God vanuit diverse gebedsbewegingen en middels gezamenlijke bijeenkomsten, waar ook bekende leiders en politici bij betrokken waren. We hebben letterlijk gehoor gegeven aan de tekst uit Joël 1: 14: “Kondig een vastentijd af en roep op tot een plechtige samenkomst, verzamel de oudsten en alle inwoners van het land in de tempel van de Here uw God en roep luid tot de Here”.


We wisten dat dit geen eenmalige actie zou zijn: het was eerder de start van een gebedsbeweging (‘een gideonsbende’) dan een afgesloten project.


Inmiddels zien we allemaal wel hoeveel maatschappelijke onrust is ontstaan, zowel in Nederland als wereldwijd. We vragen ons af wat nu precies onze samenleving onder deze grote druk zet en we voelen aan dat het antichristelijke sentiment toeneemt.


We constateren dat ons volk zich afkeert van God en van Zijn geboden, van Zijn bestemming voor ons.


Ons land heeft een roeping in het licht van Gods koninkrijk. Alle volken en de koningen van ieder volk brengen iets in het Koninkrijk, zoals Openbaring 21: 24 ons zegt. Het is meer dan ooit een tijd waarin we de samenleving op Hem willen wijzen en naar God terugkeren. Ons belijden is: Jezus is Koning!

Wij dragen ook een actieve toekomstverwachting met ons mee. Vanuit de Bijbelse profetie zeggen we daarom: Kom spoedig, Heer Jezus!


Doet u mee?
Wij nodigen u uit om van 16 t/m 23 oktober a.s. op de bres te gaan staan voor Nederland en voor onze kinderen en kleinkinderen.

Dit jaar staat de profetische verkondiging van de boodschap centraal. We willen benadrukken dat iedereen hier een eigen invulling aan mag geven, onder leiding van de Heilige Geest. Hieronder geven we enkele concrete handvatten.


We hebben ook een bijzondere dienst (een ‘plechtige samenkomst’) voorbereid. Deze zal plaats vinden op zaterdag 23 oktober a.s. in Dordrecht. Hierin zal ook het profetische woord voor Nederland centraal staan. Bekende en onbekende christenen zullen hierin voorgaan.


Meer details volgen spoedig!


De organisatie van deze week is in handen van een aantal (gebeds)bewegingen w.o. Stichting Op De Bres, het Evangelisch Werkverband, 24-7 gebed en Pillar of Fire. U kunt ons bereiken via het e-mail adres: info@de-terugkeer.nl


Houd u ook vooral de social media in de gaten!


We wensen u een gezegende tijd,


H.J. Maat (Evangelisch Werkverband)
C. Vork (Op de Bres)
J. Van der Tang (Pillar of Fire)

Deel de boodschap!

Merchandise

In onze webshop kan je diverse artikelen bestellen (T-shirts, mokken, hoodies, truien, tassen, stickers etc.) om uiting te geven aan de boodschap. Samen laten we een profetisch geluid horen om terug te keren naar God. Het dragen van één van onze artikelen maakt deze oproep zichtbaar want Jezus komt spoedig. Is jouw omgeving daar klaar voor?  

Blijf op de hoogte

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen, op uw manier en in een vorm die bij u past.

Meer informatie volgt spoedig op dit platform.