Zaterdag 26 september 2020

en 10 dagen van gebed daaromheen

De Terugkeer is de Nederlandse versie van ‘The Return’, een initiatief uit Amerika om te bidden voor het land en de wereld.

De Terugkeer is een beweging, een specifieke periode én een specifieke dag die we apart zetten voor één doel: de terugkeer naar God. 

Centraal staan de 10 dagen vanaf de avond 18 September tot de avond 28 September 2020. Deze periode start met het Bijbelse Bazuinenfeest en eindigt met Grote Verzoendag. Deze dagen staan ook wel bekend als de ’10 ontzagwekkende dagen’. Middelpunt van De Terugkeer zal zijn: Zaterdag 26 september 2020. 

Deelnemende gebedshuizen en gemeenten

 

 [cspm_main_map id=”16″]

Overzicht deelnemers

Meer informatie

Achtergrond, waarom ‘de Terugkeer’ en voor wie…

ACHTERGROND DE TERUGKEER NEDERLAND

2020 is een roerig jaar geworden. Zo’n beetje alle landen ter wereld zijn op hun grondvesten ‘geschud’ door een viruspandemie en de effecten daarvan. Wie had vorig jaar kunnen voorzien[…]

Lees verder…

WAAROM ‘DE TERUGKEER’?

Nederland heeft afstand genomen van de God van Abraham, Izaäk en Jacob. We zijn de Rots vergeten waarop ook dit land is gebouwd. We zijn afgedwaald van Zijn wetten en[…]

Lees verder…

VOOR WIE?

De Terugkeer is voor allen die God kennen, zich naar Hem uitstrekken en Hem willen naderen door gebed en voorbede (“intercession”), en op de bres te staan voor Nederland. Het[…]

Lees verder…

We hopen dat deze website een goed overzicht geeft en ondersteunend is aan alle initiatieven in Nederland.
Als je zelf een gebedshuis, gemeente, kring of bediening leidt en je wilt je betrokkenheid kenbaar maken (zodat anderen daar eventueel bij aan kunnen sluiten), nodigen we je uit om de knop “Aanmelden gebedsinitiatief” te gebruiken.
Mocht je dit niet willen, maar wel op de hoogte willen blijven -dit kan ook als individuele voorbidder- laat dan je naam en e-mail adres achter via de knop “Houd me op de hoogte”. We zullen je dan af en toe een update, aanvullende informatie of hulpmiddelen toesturen.

Contact…

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten via dit formulier.

Wilt u op de hoogte gehouden worden dan kunt uw hier e-mail adres achter laten…

[mesmerize_contact_form shortcode=”formidable id=1″]