Middelburg – Zeeland

Share This Post

Afgelopen zaterdag 8 oktober verzamelden we ons vanaf 13.30 in hartje Middelburg. Vandaaruit trokken we rondom de grachtengordel. Hoewel we niet gefixeerd waren op aantallen was het bemoedigend dat tweemaal zoveel medechristenen kwamen opdagen als gedacht. Twee├źnzestig in totaal. Christenen van allerlei pluimage van zowel de evangelische-, pinkster-, als ook de traditionele kerkgemeenschappen. Lopend en biddend trok de stoet door Middelburg. De momenten van gezamenlijk gebed waren krachtig en emotioneel. Uitdrukking gevend aan het besef dat Nederland terug moet naar haar Schepper om de vloek over ons land te doen verdwijnen. Half vier waren we terug op ons vertrekpunt en baden we gezamenlijk het Onze Vader. We weten dat linksom of rechtsom Zijn wil geschiedt en Zijn Koninkrijk komt. Jezus heeft Zijn koningschap aanvaard. We weten ook dat onze gebedswandeling een schreeuw was naar onze God en dat dit niet leeg terugkeert maar geloofsvrucht zal voortbrengen. We konden niet de hele geplande route aflopen. Volgend jaar maar iets inkorten. We hebben een God vol genade die onze schuld vergeeft dat we ons van elkaar hebben afgewend en nalatig zijn geweest. Die in deze tijd zijn kinderen bij elkaar roept en de eenheid onder hen herstelt en vandaaruit Nederland herstelt. Die trouw houdt tot in eeuwigheid en niet laat varen het werk dat Zijn hand begon.