Lelystad – Flevoland

Share This Post

Afgelopen zaterdag hebben wij in Lelystad een bijzonder mooie bijeenkomst gehad.

 

Twee weken geleden kwamen wij er achter dat de www.goodnewstruck.nl organisatie de  Gospelmanifestatie Jesus Saves op de zelfde locatie en bijna de zelfde tijd een mooi evenement had gepland, toeval? Wij denken van niet.

 

Dat was even snel schakelen met het resultaat dat we als twee organisaties bij de Gemeente Lelystad om tafel zaten, met een bijzonder mooi resultaat!

 

Wij als Op de Bres mochten gebruik maken van hun geluidsinstallatie voor de uitleg van gebedswandelingen in alle provincie hoofdsteden.

 

Na een overdenking door Jeroen Kwint met een terugkijk naar de Grote verzoendag vorige week hebben wij de gebedswandeling aan de Heer opgedragen  en bij de terugkomst op het Stadhuisplein konden wij samen met alle aanwezigen het Onze Vader bidden, waarna het ook door de aanbiddingsteam werd gezongen.

 

Wij zijn onze Heer dankbaar dat er ongeveer 75 deelnemers mee hebben gedaan aan de gebedswandeling.

 

Tijdens de Gospelmanifestatie Jesus Saves zijn er mooie gesprekken geweest  met als hoogtepunt de bekering van twee jonge vrouwen die hun hart aan de Heer hebben gegeven en  later op de middag ter plaatse zijn gedoopt! Prijs de Heer!

 

Samengevat: Wij hebben een groot en machtig God en door Zijn Zoon is redding mogelijk gemaakt.