Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579
Bidden voor de wereld - de Terugkeer

Graag willen we het boek Bidden voor de wereld. Hoe doe je dat? onder de aandacht brengen. Dit boek is oorspronkelijk uitgegeven door Jeugd met een Opdracht in Zwitserland. Deze zomer is de Nederlandse versie uitgekomen.

De thema’s: bidden voor (de redding van) je omgeving en bidden voor de wereld. Dit boek past heel mooi in deze tijd!


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579