Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579
De kracht van vasten - de Terugkeer

We attenderen u ook graag op het boek ‘Verander de geschiedenis door bidden en vasten’ van Derek Prince (die een bijzondere liefde voor Israël had) – hierin staan ook meerdere voorbeelden van doorbraken na bidden en vasten, zowel in de Bijbel als in meer recente geschiedenis.

 

Het boek is hier verkrijgbaar

 


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579