Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579
Tabernakel gebed - de Terugkeer

Een mooi handvat in gebed is om de Tabernakel te gebruiken. In deze afbeelding zie bij welke onderdelen van de Tabernakel je op welke manier kan bidden.

Je begint onderaan, en ‘loopt’ er als het ware doorheen (van onder naar boven).

We zijn geroepen om als priesters te leven, zo mogen we ook leren van Gods instructies betreffende de tempeldienst.

met dank aan Christiaan van der Wolf


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579