Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579
Voor gezinnen - de Terugkeer

Jolanda Peyron schrijft kinderboeken voor gezinnen om verder door te praten over de thema’s die in de (najaars)feesten aan de orde komen: leven uit verwachting, je klaarmaken voor de terugkomst van Koning Jezus, verootmoediging. Zo sluit “Ruth en Simcha vieren Grote Verzoendag” mooi aan bij de gebedsdag op 26 september. Een waardevol hulpmiddel!


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579