Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579
Vasten... - de Terugkeer

 Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om 10 dagen te vasten van voedsel. En toch is het een krachtig geestelijk middel en is ons lichaam -mits gezond- prima in staat is om dit te handelen. Het is wel even wennen! Wanneer u meer begeleiding wenst te ontvangen tijdens het vasten, willen we u wijzen op het 10 dagen bidden & vasten programma van Herman Boon. Daarin wordt -naast divers onderwijs- ook de betekenis, het nut en praktische tips rond het vasten gegeven.


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579