Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579
de Tien geboden - de Terugkeer

Vanuit De Terugkeer Nederland willen we de ’10 geboden’ aanreiken als richtlijn voor het gebed 18-28 september. Deze geboden (of het afwijken daarvan) weerspiegelen namelijk goed waar we ons als land van God hebben afgekeerd en geven een duidelijke lijn voor berouw en bekering.


Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579