Deprecated: Bestand Thema zonder header.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een header.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579
Update 7 September - de Terugkeer

Beste Lezer,
  Hierbij weer een update vanuit het team van De Terugkeer, waarin we u willen bijpraten over de laatste ontwikkelingen.  
Wacht op de HEERE
  Velen ervaren dat we in een spannende tijd leven: door corona zijn er zekerheden weggevallen en nemen de bezorgde geluiden in de samenleving en wereldwijd toe. In deze verwarrende tijden, mogen we als christenen onze ogen gericht houden op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof (Hebreen 12:2). In deze tijd waarin we mogen toeleven naar de 10-dagen van gebed betekent dit: niet vooruit snellen maar op God wachten. In de Hebreeuwse traditie wordt Psalm 27 deze maand dagelijks gelezen: “Wacht op de Heere, wees sterk en Hij zal uw hart sterk maken; ja, wacht op de Heere” (vers 14).  
Update bijeenkomsten
 We zijn verheugd door het animo en de betrokkenheid die zijn ontstaan voor dit gebedsinitiatief. Meer dan 70 gebedshuizen en gemeenten hebben de deuren hebben geopend voor geinteresseerden uit de omgeving; diverse leiders en stichtingen dragen het initiatief een warm hart toe. Het doel is niet om een groot evenement te organiseren of zoveel mogelijk aanmeldingen te krijgen, maar het is wel enorm krachtig dat we straks met zovelen en eenparig onze gebeden bij de Heer mogen brengen. Gedurende de 10 dagen zal een online programma beschikbaar gesteld worden op de website (o.a. een dagelijkse video-overdenking door een gebedsleider). Ook verwachten we een aantal gebedshuizen te bezoeken en daarvan muziek en gebeden live via de website en via Facebook aan te bieden. Op de centrale dag, zaterdag 26 september a.s. zullen een aantal bijeenkomsten plaatsvinden waaronder bij Pillar of Fire in Den Haag (ochtend) en op de Betteld in Zelhem (avond). Dit alles zal live via de gemeenschappelijke website te volgen zijn.  
10 dagen gebedsplan
In de vorige nieuwsbrief noemden we al de 10 geboden die we als richtlijn willen aanreiken voor het gebed van verootmoediging gedurende de 10 dagen. Daarnaast is er het 10-dagen gebedsplan, afkomstig uit de VS en inmiddels vertaald. Ook dit is een waardevol en een krachtig handvat. Mocht je als gemeente, gebedshuis of persoonlijk tips of materiaal hebben ter inspiratie voor anderen, laat het ons dan even weten! Dan kunnen wij het breder ter beschikking stellen.   Download gebedsplan
Flyer   Mocht je de de Terugkeer meer bekendheid willen geven met behulp van een flyer dan kun je deze hier downloaden of door op het plaatje te klikken of een papieren versie bestellen via onderstaande knop.   Bestel Flyer
Facebook   Wist u dat we ook een facebook pagina hebben?    Facebook de Terugkeer
Wilt u doneren?   Een aantal medewerkers zijn momenteel fulltime aan het werk om alles te organiseren. Daarbij worden kosten gemaakt zoals drukwerk, multimedia (website, video, livestreaming), reiskosten, etc. We zouden het waarderen als u onze activiteiten wilt ondersteunen. U kunt dit doen via de Stichting Pillar of Fire (ANBI). Direct via NL89 INGB 0009 3110 97 tnv Pillar of Fire en o.v.v. “De Terugkeer” of via Mollie   Doneren

Deprecated: Bestand Thema zonder footer.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een footer.php template aan je thema toevoegen. in /home/myrjadn356/domains/de-terugkeer.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5579